Despre noi

joi, 16 ianuarie 2014

Lectura, calea spre cunoaştere



          Rezultatele concursului ,, Lecturiada ˝, din acest an şcolar, au fost mai  bune decât anul trecut, înregistrându- se un nr. de 27 de elevii cu 100 de puncte.  Cele mai multe premii au fost acordate elevilor de la clasele pregătitoare,
conduse de dle. învăţătoare Mirică Cristina şi Şandru Lila.Comparativ cu numărul de participanţi de la prima ediţie, în acest an şcolar, au participat doar 87 de elevi.

        Întreaga activitate a presupus mediatizare prin afiş, elaborare de subiecte, procurarea premiilor.
        Mulţumesc tuturor cadrelor didactice care au contribuit la organizarea acestui concurs, părinţilor pentru susţinere şi elevilor pentru implicare.
       Cu speranţa că în anul şcolar următor numărul participanţilor va fi mai mare nu uitaţi: ,, Lectura este calea spre cunoaştere˝


                                Prof. documentarist Mîzgaciu Roxana

Prăjituri pentru Moş Crăciun



       Iată că mai petrecem un an alături de cărţile, enciclopediile, revistele şi toate celelalte materiale şi mijloace din CDI. Suntem clasa a III-a A şi suntem abia la început dar promitem că vom rămâne prieteni fideli ai  acestui loc. Ne place mult aici! Desfăşurăm multe activităţi interesante, săptămână de săptămână: citim, cercetăm, descoperim, observăm, aplicăm, interpretăm roluri, vizionăm filme, cântăm , dansăm şi chiar decorăm!
      O, ce veste minunată! E acel moment special al anului în care redevenim cu toţi copii şi îl aşteptăm cu nerăbdare pe Moş Crăciun. Şi cum darnicul Moş nu se întâmpină oricum  ci cu dulciuri frumos ornate, cu prăjituri şi fursecuri special migălite pentru Crăciun ne pregătim cum se cuvine! Am găsit inspiraţie şi am intrat în atmosfera tradiţională. a Sărbătorilor de Iarnă!


        Vă doresc din tot sufletul Crăciun fericit, Sărbători luminate alături de cei dragi sufletului vostru!
 
                                    Înv. Neagu Amalia