Despre noi

duminică, 31 ianuarie 2016

,,LUCEAFARUL POEZIEI ROMANESTI"

                      
 
 
 
                      Elevii claselor a II -a A, a II-a B, a III-a A si a IV-a A, au susținut un frumos program artistic dedicat   poetului M. Eminescu , în C.D.I.-ul ș colii. Acest  moment a fost realizat sub îndrumarea d-lor învățătoare Cristina Mirică, Lila Șandru, Georgeta Bârsan , Valentina Oancea și participarea elevilor celorlalte clase cu d-le învățătoare. 
                    Poeziile, cântecele pe versurile inegalabilului poet-M. Eminescu, dramatizările și poveștile acestuia, au adus un strop de lumină, sensibilitate și frumos ,în sufletul tuturor celor prezenți.
  







 
 
                                                                            înv.Cristina Mirică
 

Ziua Eminescu la Biblioteca Judeteană ,, George Barițiu" Brașov

               


              Ianuarie- luna dedicată marelui poet Mihai Eminescu. Pentru a sărbătorii ziua marelui poet am fost împreună cu dragii mei elevi la Biblioteca Județeană ,, George Barițiu" din Brașov. Acolo am fost primiți cu multă ospitalitate de doamna bibliotecar Daniela Dragoman. După călătoria în lumea cărților am poposit la secția franceză unde copii au recitat poezii ale marelui poet Mihai Eminescu și au cântat un cântec în franceză. În acest fel am realizat o punte de legătură între români și francezi pe care de altfel îi leagă originile latine.





 
 
prof. documentarist Mîzgaciu Roxana

Decembrie, luna traditiei romanesti

          În data de 11 Decembrie 2015, Centrul de Documentare și Informare al Școlii Gimnaziale Prejmer a fost gazda activității metodice a bibliotecarilor și profesorilor documentariști.
     Programul a fost unul special, de sărbătoare cu un program artistic pregătit cu drag de doamnele învățătoare Mirică Cristina, Gurzun Ana și subsemnata profesor documentarist Mîzgaciu Roxana.
     Tema activității a fost ,, Serbarea școlară". Materialul a fost o incursiune în momentele de  pregătire a serbării școlare la Școala Prejmer cu diverse ocazii: 1 Decembrie, Serbarea Crăciunului, Carnavalul primăverii- Faschingul, Ziua Mamei sau 1 Iunie.



                                                prof. documentarist Mîzgaciu Roxana