Despre noi

vineri, 11 martie 2011

Serbările Crăciunului 2010 în Şcoala Generală Prejmer




Magia sărbătorii Crăciunului a atins şi în acest an şcoala noastră. Cu mic cu mare, fiecare a contribuit la scrierea propriei poveşti.
Piticoţii de la grădiniţa din Lunca Câlnicului, au fost primii care ne-au prins în hora colindelor.
Împreună cu doamnele educatoare ne-au adus în suflet şi pe buze zâmbetul cald al purităţii şi candorii.









Elevii clasei I-a A, îndrumaţi de dna înv. Corina Balea, au fost primii care, printre ghirlade, lumânări şi aroma bradului, au strecurat delicat vestea naşterii lui Hristos. Expoziţia desenelor lor i-au bucurat atat pe copii cât şi pe părinţi.




Dna înv. Angella Cigolea împreună cu elevii clasei a IV-a B au adus în şoală magia povestillor; copiii au interpretat plini de farmec, o transpunere originală a Crăiesei Zăpezilor, povestirea lui H.C.Andersen şi fulgii de nea au prins viaţă într-un vals de neuitat. Emoţia interpretării a fost intens simţită, deoarece alături de ei a fost prezentă şi fosta lor dnă învăţător, un susţinător fidel al copiilor.    








Clasa IV-a C, împreună cu ajutorul lui Moş Crăciun: dna înv. Carmen Veriguţ, au încântat auzul părinţilor cu deosebite colinde pe un fond vesel şi tonic. La karaoke au fost cu toţii câştigători şi vocile de excepţie ale copiilor au amintit părinţilor şi nouă de corurile îngeraşilor.
Suita serbărilor a fost încheiată de dna prof. Georgeta Crăciun care împreună cu elevii clasei a VI-a A, au compus şi prezentat o scenetă  despre adevărata semnificaţie a sărbătorii Crăciunului şi anume, naşterea Domnului Iisus Hristos, la care am fost invitaţi, într-un mod original, toţi cei din şcoală .
Toate aceste serbări au fost un adevărat festin pentru suflet pentru toţi cei implicaţi !


Prof.documentarist Adina Neagu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu