Despre noi

marți, 5 iunie 2012


“Educaţia este calea spre răspunsul la toate întrebările”


            Începând din luna decembrie 2011, în cadrul şcolii au demarat activităţile proiectului, cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni”.
            Proiectul este implementat în şcoli din cinci judeţe şi are ca obiectiv general prevenirea şi corectarea părăsirii timpurii a şcolii şi menţinerea în sistemul de educaţie a persoanelor expuse acestui risc prin elaborarea şi implementarea unui set de activităţi pentru creşterea motivaţiei pentru învăţare şi prevenirea eşecului şcolar.
        În cadrul unitaţii şcolare, 40 de elevi din grupul ţintă participă săptămânal la întâlnirile cu  instructorul de educaţie, profesor Mircea Sorin Mircea, care coordonează activităţile.
      Spaţiul generos, şi dotările  pe care le oferă Centrul de Documentare şi Informare face ca aceste activităţi să beneficieze de un plus de atractivitate.
            Este vizată îndeosebi dezvoltarea abilităţilor de comunicare, abilităţi care sunt de natură să determine un grad mai mare de autocunoaştere şi să faciliteze relaţionarea cu toate persoanele cu care vin în contact elevii.

                                                                      Instructor de educaţie,
                                                Prof. Mircea Sorin Mircea- director





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu